Top 10-të golat e botërorit, edhe golat e dy shqiptarëve (Video)

Kampionati botërorë i mbajtur në Brazil, na bëri me kampion të ri botërorë, ishte kombëtarja e Gjermanisë të cilës këtë herë i takoi lavdia botërore, ajo në finale mposhti Argjentinën e Lionel Messit.
Edhe në këtë botërorë nuk munguan ndeshjet e bukura dhe golat e jashtëzakonshëm. Gjithsejt u shënuan 171 gola, secili më i bukur se tjetri.

Por cilët janë 10-të më të bukurit?
Në videon e mëposhtme mund ti shiheni 10-të golat që po konsiderohen si më të mirët e këtij botërori, aty bëjnë pjesë edhe golat e dy shqiptarëve, ai i Xhemailit i shënuar ndaj Francës dhe i Shaqirit ndaj Hondurasit.