Tom Fletcher humb unazën e martesës

Tom Fletcher është duke kërkuar ndihmë pasi që ka humbur unazën e martesës në ndarjen e shpërblimeve televizive, të mërkurën.

Ylli i “The McFly” ka ndjekur ceremoninë në Londër me shokët e tij nga bendi, Harry Judd, Dougie Poynter dhe Danny Jones dhe pjesën më të madhe të mbrëmjes e ka kaluar duke kërkuar për gjënë që mungonte në gishtin e tij.

Këngëtari menjëherë ka postuar në Twitter.com për t’i lajmëruar mysafirët e saj mbrëmje, madje duke postuar një fotografi të gishtit të tij të dorës së majtë pa unazë.

Fletcher u martua me të dashurën e tij Giovanna Falcone në maj.