Tmerruese, nëna braktis fëmijën e saj dhe e lë atë në një park të autobusëve (Video)

Në këtë video tmerruese shihet një nënën e re në moshë e cila e lë fëmijën e saj në rrugë te një stacion i autobusëve.
Ajo shihet duke shikuar rreth e rrotull nëse ndonjëri është duke e parë apo jo, transmeton lajmi.net.
Ajo në fillim e bën gati fëmijën e saj e ulë në një qoshe të rrugës dhe e bën gati duke i veshur disa rroba fëmijës, për t’a braktisur pas disa minutave.
Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Guiyang City të Kinës.
Më pas shihe që pranë fëmijës afrohen disa persona të cilët e shikojnë se ku është nëna e tij. Pas disa minutave aty kalon një femër e cila merr fëmijën dhe e dorëzon në stacionin e policisë, dhe tashmë policia është vënë në kërkim të nënës së fëmijës. /Lajmi.net/
shiko videon me poshte

Video Link