Tmerruese! Çfarë po zbret nga qielli në Sllovaki?! (Video)


Një zhurmë e pazakontë është dëgjuar në Sllovaki vetëm disa ditë më parë. Raportohet se fenomeni i çuditshëm i kapur nga kamera, ka ndodhur një ditë pasi Donald Trump u betua si president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Martin Mikuas, i cili ka publikuar videon është shprehur se, “gjatë viteve, janë raportuar qindra raste të tilla”. Ai shtoi se disa dëshmitarë “nuk mundën ta dëgjonin zhurmës” dhe e përshkroi këtë fenomen si një tingull të ngjashëm me atë të një “motorsharre”.