Tmerri vetë…Vdiq, shkoi në botën tjetër, u kthye dhe pikturoi ato që pa! (video)

VajzaKe befasuar një vajzë e vogël e cila pretendon se vdiq, shkoi në ferrë, u rikthye dhe “pasqyrojë” gjithçka pa aty!

Pretendimi i një vajze nga Koreja, se ajo vdiq, shkoi në ferrë dhe u ringjallë, pra u rikthyer në jetë, ka shokuar mbarë opinionin.

Madje, ajo pretendimet i ka shoqëruar dhe me një sërë pikturash të saja të cilat pasqyrojnë situatën në botën tjetër, duke u kthyer në epiqendrën e debateve për pretendimet e saj.

Ndërkohë vlen të theksohet se janë një sërë shkencëtarësh, siç mjekë, psikolog etj, të cilët janë vënë në një garë për të nxjerrë në dritë të vërtet rreth kësaj historie, e cila edhe pse duket e pabesueshme, bëhet shumë e besueshme nga aftësia e vajzës për të pikturuar me mjeshtri shumë të madhe ato çka ajo pikturon, piktura që kanë një përmbajtje shumë të çuditshme deri të pazakontë për gjithkënd.

Gjithsesi, për shkak se përmbajtja e video s është e frikshme dhe nuk këshillohet për të mitur, jeni të lutur ta ndiqni atë