Tmerr : Vdiq, shkoi ne boten tjeter, u kthye dhe pikturoi ato qe pa! (Video)

Ke befasuar një vajzë e vogël e cila pretendon se vdiq, shkoi në ferrë, u rikthye dhe “pasqyrojë” gjithçka pa aty!
Pretendimi i një vajze nga Koreja, se ajo vdiq, shkoi në ferrë dhe u ringjallë, pra u rikthyer në jetë, ka shokuar mbarë opinionin.
0