Tmerr në kopështin zoologjik, Ariu i murrmë masakron turistin (Video)

Në një kopësht zoologjik në Tajlandë njerezit kanë parë film horror me sy kur nje turist ka rënë brenda rrethimit ku gjendej një ari i murrmë.
Perpjekja e njerëzve për të trembur ariun ka qenë e kotë pasi ariu e ka masakruar në të gjitha kuptimet burrin i cili më pas ka humbur ndjenjat.
Ariu ka arritur ta marrë “prenë” e tij për vaktin e rradhes ndërkohë që video ka marrë një lumë akuzash pasi personi duhet ta ndihmonte dhe jo te filmonte.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO