Tmerr: Kjo duhet të ndalohet (Video)

Cana-640x358

Kjo është një nga ato idetë më të këqija që një person mund të ketë. Torta në formë fëmijësh dhe pastaj të priten me thika të mëdha të ngjallin neveri në momentin e parë që i shikon.

Prandaj disa ëmbëltore nëpër botë kanë nisur një kampanjë për të ndaluar bërjen e këtyre torteve në formë njerëzish veçanërisht fëmijësh./Zeri/