Tmerr! Burri e ‘dha me qira’ gruan për seks tek…


Një burrë e dha gruan e tij ‘me qira’ për të bërë seks me 2742 klientë.

Kështu u tha në një gjykatë në Paris.

Burri fitonte rreth 8 mijë euro në muaj nga ky biznes.

54-vjeçari e drejtonte ‘biznesin’ prej 4 vitesh nga shtëpia e tij në periferi të Parisit, ku jetonte me gruan dhe fëmijën 5 vjeç.

Ndërkohë që ai priste me fëmijën në makinë, e shoqja 46-vjeçare bënte seks me klientët, që ia gjente i shoqi në internet.

Pikërisht është kjo arsyeja pse ai mund të dënohet me dhjetë vite burg, pasi prostitucioni është i ligjshëm në Francë, por kërkimi i klientëve jo.

Një prokuror tha se burri ushtronte presion mbi të shoqen, duke i kërkuar që ajo të plotësonte çdo kërkesë të klientëve, të cilët shpesh ishin të ashpër në kërkesat e tyre.
gruaja1-640x427-800x445