Tmerr! Bie fëmija nga motoçikleta, i ati nuk kuptoi asgjë…!

FemijaTeksa një automjet që kishte ndaluar në semafor nisi të ecte, pasi u ndez jeshile, nga një motor që vinte me shpejtësi bie një fëmijë.

I ati i fëmijës as që e kuptoi që fëmija i tij ra për sëmbrapështi dhe rrezikoi jetën, pasi në ato momente të gjitha makinat e ndaluara në semafor u nisën menjëherë.
Kështu i ati i tij vijoi si të mos kishte ndodhur asgjë…!
Ndiqni në video momentin kur fëmija bie në mënyrë brutale nga motori dhe i ati i tij nuk kuptoi asgjë: