Tiranë, vajza zhvishet ne autobusin e linjës Kombinat-Kinostudio (VIDEO)


Udhëtimi me urban ka të mirat e saj, por nuk përjashtohen as të këqijat. Kemi parë shumë gjëra teksa udhëtojmë me urban, por pamje të tilla nuk kemi hasur ndonjëherë.
Një vajzë, mesa duket ka ngatërruar dhomën e gjumit me urbanin e linjës Kombinat-Kinostudio.

Kjo pasi ajo ka pasur një incident që vajzave u ndodh shpesh: u janë zbërthyer rripat e recipetave. Brunja është zhveshur në mes të urbanit dhe rregullon recipetat e saj, sikur në urban të mos ketë njeri tjetër, shkruan jeta osh qef.
Ndoshta, me ngritjen e temperaturave vajza e ka konsideruar veten sikur është në plazh dhe nuk e ka vrarë mendjen nëse ka njerëz vërdallë. Pamje të tilla, në fakt zor që do i hasni në urbanet e Tiranës, prandaj mos e humbni këtë video.
capture_1461418931-3920767