Tiranë, dy vajza gjimnaziste sherr për flokësh (Video)

sherri-905x395_1479914842-3628205Vajzat gjimnaziste në Shqipëri po rebelohen gjithnjë e më tepër. Dhe këtë nuk hezitojnë ta shfaqin edhe në ambientet e shkollave. Një video që po qarkullon në rrjetet sociale, tregon dy vajza të gjimnazit “Besnik Sykja”, në Tiranë ku dy vajza të reja shihen duke u sharë me njëra-tjetrën. Ulërimat dhe thirrjet shoqërojnë sherrin dhe arrihet të kuptohet edhe emri i një prej vajzave “Xhorxhina”. Por sherri mes tyre nuk mbyllet me aq pasi ata fillojnë të kapen edhe për flokësh, aq sa edhe djemtë aty pranë nuk arrijnë që t’i ndajnë dot.