Tiranë/ Burri vjedh në dyqan, por pronari përlotet dhe vendos ta falë pasi sheh videon


Ditën e sotme në Tiranë, një burrë ka kryer një vjedhje në një dyqan në “Rrugën e Durrësit”. Momenti i vjedhjes u fiksua nga kamerat e dyqanit, por pasi pa filmimet e kamerës pronari vendosi ta falë, madje u përlot. Bëhej fjalë për një dyqan lulesh, dhe ky person duket kur arrin të marrë një trëndafil dhe e fut ne xhep. Me siguri duke mos patur mundësi ta blejë për t’ia dhuruar njeriut të zemrës, ai kreu edhe gjestin e gabuar. Por pavarësisht kësaj, të paktën personi që do të marrë lulen, do të jetë i lumtur.