Tinguj dhe vibracione të mistershme alarmojnë New Jersey! (video)

new

Vijojnë shpërthimet dhe vibracionet e mistershme në SHBA!

Tashmë ato janë shfaqur dhe në New Jeresy duke alarmuar banorët e qytetit, ku policia ka grumbulluar me qindra raporte në bashkëpunim me shërbimin e zjarrfikësve.

Ndërsa ora shënonte 3 pas mesnate, ditën e martë më 19 mars, vibracione të çuditshme të shoqëruara nga tinguj misterioz kanë alarmuar banorët e Kepi Maj dhe Cumberland.

Instituti Gjeologjik USGS i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, nuk mund të jap asnjë shpjegim rreth fenomenit. Për banorët është e disata herë që ndjejnë vibracione të çuditshme në shtëpitë e tyre të shoqëruara nga tinguj misterioz.

Autoritete policore, të cilat pas raporteve të shumta të grumbulluara pohuan se nuk kemi dijeni për asnjë aktivitet ushtarak në zonë!
Kjo ka shqetësuar edhe më shumë banorët e New Jeresy!/lajmeonline.eu/