Tigri hidhet në ujë, në dyluftim me krokodilin. Nuk do ta besoni kush është fitimtari (Video)


Kafshët e egra gjithmonë dinë të të mahnitin. Tigri dhe krokodili janë kafshë të mrekullueshme.
Por jo të gjithëve mund t’iu shkojë në mend se edhe pse krokodili, pjesën më të madhe të kohës e kalon në ujë, ai mund të bëhet pre e një tigri, raporton lajmi.net.

Por kështu ka ndodhur sikurse në videon më poshtë ku krokodili bëhet ushqim për tigrin. Ai kërcen në ujë dhe e ha krokodilin duke siguruar disa vakte të mira./lajmi.net
KAFSH