“Ti je një terrorist”, eksperimenti social që është bërë hit në rrjetet sociale (Video)

16

Një eksperiment në YouTube, që shfaqë dy meshkuj dhe dy femra si çifte myslimane dhe çifute, është bërë hit në rrjetet sociale, pas reagimeve që njerëzit në video i bënë kur i panë ata.
Dy ‘çiftet’ – njëri si çift mysliman dhe tjetri si çift çifut – ecën përreth rrugëve të Brooklinit duke u ofenduar nga kalimtarët e rastit, dhe madje duke u gjuajtur me gjësende.

Përderisa disa reaguan në mënyrë pozitive, shumë prej tyre u treguan agresivë