Teuta në krahët e Bleros dhe Adonisit me të njëjtin fustan (Foto)


Teuta Krasniqi tashmë po shijon jetën bashkëshortore me Adonis Morinën, me të cilin pret edhe fëmijën e dytë. Teuta pak kohë më parë lajmëroj se është në pritje të fëmijës së saj të dytë, nga martesa me Adonisin.

Por pavarësisht sukseseve të mëdha të saj, Teuta ishte në qendër të vëmendjes më tepër se kurrë që nga martesa me Bleron e deri tek momenti i ndarjes.

Në internet sot mund të gjesh foto të ndryshme të saj, si me Bleron ashtu edhe me Adonisin.

Nga dy foto të ndryshme, njëra nga martesa e parë kur Teuta ishte në krahët e Bleros dhe nga kjo e dyta, kur filloj romancën me Adonisin, Teuta kishte veshur të njëjtin fustan. Këto dy foto edhe tani ndodhen në faqen e saj zyrtare në Facebook./BS
r1