Teuta Krasniqi shtatzanë me tranjerin e fitnesit,mesoni se ne cilin muaj të shtatzanisë është


Ajo njihet nga të gjithë. Si për nivelin e aktrimit dhe jetën e saj profesionale, por poashtu edhe është përfolur shumë në media edhe për jetën e saj personale.
Buja që shkaktoi martesa e saj me Bleron të shoqëruar në krahë me vajzën e tyre Tarën, e deri tek ndarja e tyre pas pak vitesh martesë.
Tani vëmendja për të është rikthyer përsëri.
Por jo për skenat nudo të cilat u diskutuan shumë në filmin e metrazhit të gjatë “Engjëjt janë larg” por për shtatzaninë e saj me Adonis Morina.
Ajo tashmë e ka bërë publike shtatzaninë e saj.
Se në cilin muaj është, çfarë gjinie ka dëshirë të jetë bebja që do t’i bashkohet Tarës e kuptoni këtë të shtunë në Privè në orën 19:00.
bl