Tetovari, zëri i të cilit do të ju mahnit – VIDEO

08ab7e4351a77d6c65fcf118b695538f3af9d2831aef5e8cf0b72e2433c91a29Qyteti i Tetovës është i mbushur me talentë të rinjë të apasionuar në sfera të ndryshme shoqërore. Një gjë të tillë e dëshmon edhe i riu Ardit Ramadani i cili me zërin e tij të bukur ka kënduar një këngë mjaftë të njohur të skenës së muzikës botërore. Bëhet fjalë për këngën “Whataya Want From Me” të cilës i ka bërë një version të ashtuquajtur “cover”. Nuk duhet të jeni profesionist të muzikës për të vërrejtur talentin që posedon djaloshi në fjalë dhe për talentin që fshihet nëpër gjithë “qoshet” e qytetit tonë, më poshtë e keni këngën dhe mund ta ndëgjoni dhe ta vlerësoni vet.Nga Arditi së shpejti pritet një këngë solo./Shqipmedia