Testi i shëndetit prej 60 sekondash, ju nevojitet vetëm një lugë


Krejt çfarë ju nevojitet është një lugë dhe një qese najloni, e në këtë mënyrë mund të kontrolloni nëse gjithçka është në rregull me sistemin respirator, zorrët, hormonet, veshët ose dhëmbët.
Krejt çfarë duhet është që me lugë të hiqni pak shtresë nga sipërfaqja e gjuhës. Kur ta bëni këtë, provoni që shtresat t’i merrni sa më afër fytit. Më pas lugën e vendosni në qesen e najlonit dhe e lini për 60 sekonda nën poçin e fortë elektrik. Drita e fortë ndihmon në zhvillimin e baktereve, e sa më e fortë të jetë drita, rezultatet do të jenë më të dukshme.

REZULTATET
Te njeriu i shëndoshë, shtresat do të janë të pastra. Mirëpo, nëse ka shumë, të çuditshme janë ngjyrat edhe aromat, e kjo mund të jetë shenjë e hershme e problemeve me mushkëri apo organet e frymëmarrjes, mëlçinë, veshkat, zorrët apo hormonet. Nëse keni një rezultat të tillë, vizitojeni mjekun. Po ashtu, ky test mund ta zbulojë nëse keni aromë të keqe nga goja, e ka njerëz që nuk janë të vetëdijshëm. Nëse ka aromë pemësh, kjo është shenjë e diabetit. Nëse ndjeni armë jo të këndshme që ngjason me amoniak, ka gjasa të keni telashe me veshkat.
f1