Terrorizonin Athinën, dalin emrat dhe fotot e 39 shqiptarëve që bënin “namin”

39 shqiptarë në Athinë janë identifikuar si pjesë e një bande shqiptare që vidhnin qytetarët në stacionet e metrosë dhe në aeroport.
Policia greke ka bërë ditën e sotme me dije emrat e 39 shqiptarëve, duke publikuar dhe fotot e disa prej tyre.
36-vjeçarja shqiptare e quajtur Fatmira Cami qëndronte në krye të bandës, e cila tashmë ndodhet prapa hekurave. Fatmira e drejtonte bandën së bashku me një 32-vjeçar, ndërsa mësohet se të paktën 49 persona kanë qenë pjesë e gjithë bandës.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim