Tërmeti i fortë në Itali, shihni si është çarë në mes mali (Video)

screen-shot-2016-10-30-at-15-22-54-770x470Tërmeti i fortë me fuqi 6/5 magnitudë që goditi mëngjesin e së dielës Italinë ka shkaktuar panik te qytetarët. Tërmeti që lëkundi qendrën e Italisë shkaktoi 22 të plagosur, ku një prej tyre në gjendje serioze. Shumë ndërtesa që ishin dëmtuar gjatë tërmeteve që ranë më 26 tetor dhe 24 gusht janë shembur.

http://dai.ly/x4zty9e