‘Tërmet shqiptar’ në Ibiza, uluni para se ta shikoni të plotë këtë foto!!!

Kjo mund të cilësohet pa frikë një nga fotot me seksi të supermodeles shqiptare.
Angela Martini është ndalur në Ibiza me pushime, ku siç duket edhe nga kjo foto është në formë të shkëlqyer. Nuk ka si të ndodhte ndryshe, çdo foto e saj tërheq vëmendje dhe ‘çmend’ fansat qe e kanë fiksim. /Gazeta Express/