Teologu islam flet për seksin oral, ja si reagon gazetarja turke (VIDEO)

loading...

182169

loading...
Një ngjarje jo shumë e hijshme ka ndodhur në një emision turk të moderators Pelin Cift ku i ftuar ka qenë teologu i njohur Ali Riza Demirikan. Teksa ai ishte duke i shpjeguar mbi seksin oral dhe anal në lidhje me Islamin, moderatorja Pelin Cift nisi të qeshte ndërkohë që teologu vijoi të shpjegonte me një ton të qetë ku ka treguar se seksi oral dhe anal janë të ndaluar në Islam dhe se është një gradë e lartë e harramit.

loading...