Tentoi të përdhunonte 8-vjeçaren, ja çfarë i bëjnë banorët |VIDEO

PERDHUMIII
Një djalë, i cili dyshohet se është përpjekur të përdhunojë një vajzë 8-vjeçe, është zhveshur lakuriq nga banorët e zonës dhe është detyruar të ecë, në shenjë ndëshkimi për të
Ngjarja ka ndodhur në Argjentinë, dhe djali është tërhequr me një litarë nga banorë të cilët më pas ia dorëzuan policisë. Në foto shihet që edhe pas mbërritjes së policisë ai vazhdon të qëndrojë i zhveshur e madje edhe kur futet në makinë.
Ndërkohë që njerëzit e mbledhur përreth tij dëgjohen të bërtasin dhe të shajnë duke thënë se herën tjetër do ta vrasin