Tension ne Francë ne mes pro-emigrantve dhe banorëve lokalë.

VIDEO NGA FRANCA – Tensionet janë ndezur midis dy grupeve të vogla, banorëve lokalë dhe aktivistëve pro-emigrantë gjatë një mbledhie të Shtunën në qytetin verior të Francës, Calais. Të dy grupet kanë filluar ta godasin njëri-tjetrin me gjësende të ndryshme dhe kanë shkëmbyer fjalë të pista, madje në një moment banori lokal e nxjerr pushkën e gjuetisë, ku edhe për pak çaste e drejtoj në drejtim të pro-emigrantëve.

Për me shum ndiqeni videon e mëposhtme.