Telefonat mobilë, varësia që shkatërron lidhjet

Telefonat-mobilë-varësia-që-shkatërron-lidhjet1Varësia ndaj telefonave mobil ndikon në marrëdhëniet me të tjerët dhe se është e ngjashme me varësitë siç është opsesioni për shoping, tregon një hulumtim i ri.

Kjo varësi dhe kontrollimi konstant i porosive në telefon, mundet sikurse droga, të shkatërrojë lidhjet me të tjerët, por edhe me partnerët, sepse nganjëherë bëjnë që disa persona më shumë vëmendje t’ua kushtojnë telefonave se sa partnerëve apo miqve të tyre.

Kështu, disa kalojnë deri në shtatë orë duke komunikuar përmes telefonit dhe kjo sjellje mund të paraqet problem të madh, sepse shumë ndjehen të pasigurt dhe të ndarë nga ngjarjet e përditshme, njofton Zeri.