Telashe me policen, striptizëm me uniformën e punës (VIDEO +16)


Një oficere policie në Rusi është pezulluar dhe rrezikon të humbasë punën pas kësaj videoje. Oficerja e quajtur Dinara shihet teksa bën një kërcim erotik me uniformën e punës. Ajo nis të kërcejë dhe dalëngadalë i heq të gjitha. Por shefat e saj nuk kanë reaguar aspak mirë. Ngjarja ka ndodhur në qytetin rus Ufa.