Tearcë/Pronari në Zvicër, dikush futet në shtëpi në 6 të mëngjesit, kamerat e sigurisë e filmojnë (VIDEO)

Ngjarja ka ndodhur sot në mëngjes në Tearcë të Tetovës. Pronari i shtëpisë është me punë në Zvicër dhe në shtëpinë e tij në vendlindje ka instaluar kamerat e sigurisë, njofton Tetova News.
Sot në mëngjes, rreth orës 6 të mëngjesit, dilush është futur në shtëpi. Familja është e interesuar ta di se kush është dhe pse është future në shtëpinë e tyre.
Per me shume shiko videon me poshte.

Video