“Të thashë t’i rrije larg”/ Gruaja kap burrin me dashnoren, por ajo që u bën i turpëron keq

Një grua ka kapur “mat” burrin e saj në makinë me dashnoren, të cilën e kishte paralajmëruar disa herë që t’i qëndronte larg të shoqit.Kjo tradhti e përsëritur u ka kushtuar shumë, sidomos dashnores e cila “ka ngrënë drurin e jetës”. Gruaja nga një qytet kinez, e ka kapur prej flokësh dhe e ka nxjerrë nga makina duke e goditur vazhdimisht e duke i bërtitur për veprimin që kishte bërë per me shume shikoni videon e meposhtme……
Shikoni videon me poshte

Video