Të rinjtë puthen në mes të parkut në Korçë, “eksitohet” gjyshi (FOTO)

2-514-620x330Dashuria mes të rinjve ndonjëherë shkakton hutim te moshat më të mëdha, të cilat kanë jetuar në një tjetër sistem dhe janë mësuar me njëlloj kulture e edukate tjetër.
Ndërsa sot thuajse askush prej nesh nuk do të guxonte dhe nuk do ta kishte aq të lehtë të puthte të dashurën apo të dashurin në sytë e gjyshit apo të gjyshes. Ky çift i ri, të cilët janë takuar plot mall e janë puthur mes tyre, kanë harruar se aty pranë ndodhej një burrë i moshuar, të cilit nuk i ka ardhur fare mirë nga ajo që ka parë.
Gjithë skena është zhvilluar në Korçë. Fytyra që ka bërë i moshuari tregon qartë pakënaqësinë e tij, por në të njëjtën kohë nuk mund të frenojmë edhe të rinjtë të shprehin ndjenjat e tyre.
Në fund të fundit, janë dy breza krejt të ndryshëm që kanë ardhur nga mentalitete diverse dhe që praktikisht mund t’ju jepet të drejtë të dyja palëve. Siç e thamë, nuk jemi për të gjykuar në këtë shkrim, por thjeshtë për të treguar një ngjarje interesante dhe një moment që nuk na ndodh ta filmojmë çdo ditë. JOQ7