Të punosh me Kim, s’është e lehtë (Foto)

Janë “asetet” me të cilat është bërë më së tepërmi e famshme dhe e mbajnë prej vitesh në qendër të vëmendjes së paparacëve dhe mediave gossip.

Së fundmi Kim Kardashian është zhvendosur në Tajlandë për realizimin e serisë së radhës të reality show “Keeping up with the Kardashians” ku në një moment ishte menduar lënia e gjurmëve të rërës në formën e dy duarve tek të pasmet e saj.

Dhe si një profesioniste e vërtetë detyrën e vështirë për realizimin e këtyre gjurmëve ia besoi dy asistentëve të saj.