Te punesuarit ne restorant e detyrojn te zhvishet dhe me pastaj e torturojn (Video)

dgdf


Nje e punesuar ne McDonalds e cila ishte detyruar te zhvishej nga ana e drejtueses se saj e pastaj edhe e dhunuar, u be heroine e filmit me titull “Compliance”.
Dona Samers, shefja e saj, ka pranuar nje telefonate nga nje burre i cili eshte prezantuar si polic , ku me pas ka ndjek udhezimet e tija, fatktikisht e ka detyruar punonjsen e saj ne tortura psiqike dhe fizike te cilan kane zgjatur 3 ore rresht