Të pasme seksi? Janë të mbushura plot me kokainë (FOTO)

Dy femra nga Bronksi u kapën ndërsa tentonin të fusnin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës gjashtë kile e gjysëm kokainë.

Priscilla Pena dhe Michelle Blassingale po kthehesh nga Republika Dominikane për në Nju Jork, kur u kapën nga oficerët e doganës.

Ata nuk e kishin vënë re drogën, por qentë filluan të tërbohen, ndërsa u merrnin erë të pasmeve të femrave.

Oficerët zbuluan se femrat kishin përgatitur disa pelena të posaçme, të mbushura me drogë.

droga 1

droga 2