Te paret! Babe e bije kryesojne podiumin ne gare per jeten…

Një 32 vjeçar amerikan i ka dhuruar të bijës 6 vjeçare e cila vuan nga një tumor në tru e ka pak vite jetë një kujtim të veçantë. Iram Leon i dhuroi vajzës vendin e parë në maratonën e Gusher në Beaumont në Teksas. Për realizimin e këtij objektivi ai shtyu karrocën ku qëndronte e bija përgjatë gjithë itinerarit të garës. Ai i dha fitoren të bijës duke shtyrë përtej vijës karrocën dhe vetë u rendit i dyti.Jane momentet më prekse që mund të shohësh ndonjëherë por edhe më të guximshmet dhe mbreslënëse.