Të notosh me Samsung Galaxy S7 (VIDEO)

adfCVDCzX

Samsungët e ri, Galaxy S7 dhe Galaxy S7 Edge janë dizajnuar që t’i rezistojnë ujit, ndërsa tani kemi një video duke e testuar këtë veçori.

Në këtë video shihet Samsung S7 duke u testuar në ujë, madje edhe duke notuar në ujë e edhe duke incizuar ndër ujë, transmeton koha.net.

Gjë që është shumë e mirë, pasi shumë smartfonë nuk e përballojnë dot, dhe shumica e tyre nuk funksionojnë më, por si duket këtë problem Samsung Galaxy S7 dhe S7 Edge nuk e kanë.