Të Mjerët Ne Shqiptarët Ku E Kemi Sjellë Punën. Nusja Largon Nga Shtëpia Gjithë Familjen E Burrit [video]

6Të mjerët ne shqiptarët ku e kemi sjellë punën. Nusja i përze nga shtëpia të gjithë, burrin dhe familjen e tij…Mjerim! Reportazhë e Tv Klan Kosova.