“Të ka lali shpirt” e Silva Gunbardhit, kënga hit e 2013

Arte-Muzike-silva_501254953Te ka lali shpirt” është kënga më e re e lansuar nga Silva Gunbardhi, në bashkëpunim me Mandin dhe Dafin.Një këngë ritmike, me zëra të shkëlqyer dhe me pjesë ‘alla rome’, brenda tre ditëve të publikimit në YouTube ajo ka mori me shume se 800 mijë klikime.

 

Duket sikur këngët me ritme dhe këndime të përziera janë shumë aktuale te publiku shqiptar, prandaj edhe “Të ka lali shpirt” pritet të jetë hit i vërtetë i 2013-tës.