Të gjithë zgjedhin Shëngjinin…por në kthim pendohen! Ja pse (VIDEO)

shengjin-lezhe_1468170707-733942Problemet në qarkullim janë të shumta në Shqipëri, e veçanërisht gjatë ditëve të verës, kur kthehen edhe emigrantët e numri i pushuesve në vend rritet ndjeshëm. Ditën e sotme janë raportuar disa vështirësi qarkullimi dhe njëra prej tyre është ajo që po përjetojnë aktualisht qytetarët në zonën e Shëngjinit. Qytetarët raportojnë se i janë dashur më shumë se 40 minuta për të dalë nga Shëngjini. Në video shihet se makinat thuajse nuk lëvizin fare për të shkuar në destinacion.