Të gjithë e njohim Milaim Zekën, por ai njihni dy vajzat e tij bukuroshe?

Dafina dhe Rita Zeka, janë vajzat e deputetit Milaim Zeka.Ato e kanë mbështetur vazhdimisht babain e tyre gjatë fushatës zgjedhore dhe janë parë afër tij.E ndërkaq deputeti Zeka ka publikuar dy fotografi në rrjetin social ‘Facebook’, ku ua shpreh dashurinë.

‘Me dy shpirtat e mi. Njëra inxhiere ndërtimi, e tjetra mjeke. Të dyjat më kanë mbështetë në rrugëtimin e ri politik’, ka shkruar Zeka në Facebook.

Rikujtojmë se Zeka ka arritur t’i mbledh mbi 9 mijë vota na zgjedhjet parlamentare si kandidat i subjektit politik Nisma për Kosovën.

Per me shume shikoni bukuroshet