Tarkan refuzon 1 milion euro për të festuar Bajramin me nënën e tij

Festën e Bajramit dëshiron ta kalojë me nënën e tij, ndaj dhe ylli i muzikës turke, Tarkan, ka refuzuar oferta që kapin shumën e 1 milion euro-ve për të marr pjesë në një kompleks luksoz në Antalya dhe në Azerbajxhan.
“Festën e Bajramit dua ta kaloj me nënën time dhe as që më vjen në mendje të pranoj cilëndo ofertë”, citon Tarkan.