Takohet me ish-të dashurin për herë të parë pas 30 vjetëve (Video)


Në të 70-at artistja serbe Marina Abramovich dhe I dashuri I saj ishin ndarë. Ishte një ndarje që u theu zemrat të dyve por gjithashtu edhe një momenti shumë special. Ata kishin vendosur që të shkojnë në anët e ndryshme të murit të madh Kinez dhe të ecin në drejtim të njëri tjetrit.

Kur ishin takuar ishin përqafuar dhe nuk e kishin parë njëri tjetrin më. Më shumë se 30 vite kanë kaluar dhe Marina e organizoi para dy viteve një performancë në Muzeun e Artit Modern në New York, përcjellë zeri.info

Ideja ishin që persona të panjohur të uleshin në karrigen përballë Marinës dhe të shikoheshin në sy për disa sekonda.

Mirëpo dicka e vecantë ndodhi një ditë. Në performancë erdhi pikërishtë I dashuri I Marinës I cili ishte përshëndetur me të para 30 viteve në Murin e Madhë Kinez. Shikojeni këtë video emocionuese dhe raksionet e tyre.
3