Takim emocional, Labi viziton nënën që e kishte ndihmuar të dal prej komës (Video)

Labinot Tahiri është një prej këngëtarëve më humanist shqiptar. Ai njihet me aktivitetet e tij humanitare në të gjitha trojet shqiptare, ku do që kanë nevojë qytetarët.
Këngëtari së fundi ka vizituar një nënë, e cila ka dal prej komës pas një operimi të rëndë, Ai me këtë rast i ka dhuruar edhe disa të holla që i ka tubuar me këtë rast në saje të kontributit të shumë qytetarëve. Takimi me Nanen e cila ishte ne koma dhe u operua! Paratë e atyre vëllezërve dhe motrave shqiptare, do ia dozojmë për arsye qe te jemi sa me transparent.
Zoti e ndihmoftë Kosovën, shqiptaret, Shqipërinë dhe nanat tona te cilat ishin te sterlodhura me shekuj e vite .
Biri juaj, Labinot Tahiri Ferizaj, Kosove e Shqipërisë.
shiko videon me poshte
VIDEO