Tajlandezi birëson fëmijë të dytë, krokodilin bebe

 

indexDeri më sot kishim dëgjuar gjithçka, por që një baba birëson një krokodil, këtë jo. Kjo është historia e një tajlandezi që humbi familjen, por jo shumë kohë më vonë gjeti një këlysh krokodili. Ai e rriti atë sikur të ishte djali i tij. Tani të dy janë të pandashëm. Personi i guximshëm u divorcua nga gruaja, gjë që e bëri të largohet edhe nga djali. Menjëherë pas divorcit ai u pushua edhe nga puna, duke përkeqësuar gjendjen e tij emocionale.

Por gjithçka ndryshoi kur ai gjeti një krokodil, të cilit ia përkushtoi gjithë kohën e lirë. Ai e ushqen, e pastron, e vë të flejë në shtratin e djalit dhe e mbulon. Ku ka më mirë se kaq.