Taip Erdogan si Messi e Ronaldo: Hat-trick për 15 minuta (VIDEO)

Për nder të hapjes së stadiumit më të ri në Bashakshehir të Stamboll, ndeshja e parë ka qenë mes politikanëve dhe figurave publike turke.

Por ajo që u vërejt gjatë ndeshjes, ishte se kryeminsitri turk, Rexhep Taip Erdogani paska edhe një talent tjetër përveç politikës, e ai është futbolli.

Për 15 minuta ka shënuar 3 gola, duke mos u lënë hapësira lojtarëve tjerë. Bile goli i dytë ishte me të majtën e tij, që la gojëhapur shumë të pranishëm.

10501859_10152338584498577_2261235074125563937_n_465613459