Sytë drejt Rita Orës

fotorita brenda(1)Rita Ora pati edhe një paraqitje që tërhoqi vëmendje gjatë Tokyo Fashion Week.
Megjithëse jemi mësuar ta shohim këngetaren në zgjedhjet ekscentrike të veshjeve, dukja e saj vazhdon të paraqesë lajm, veçanërisht në mediat britanike.Derisa për shumë prej veshjeve të saj bëjnë kritikët të ngrisin vetullën, megjithatë janë paraqitje që mbahen në mend.
Kështu ishte dhe gjatë performances së saj në Javën e modës në Tokio, ku ajo kishte zgjedhur një fustan të kaltër, kombinuar me sandale të stilit të gladiatorëve.
Kjo paraqitje e saj, bënte këngetaren të dukej me vajzërore nga herat e kaluara. /LajmeOnline/