Swift e ka kornizuar fotografinë e Kanye Westit

f1_13-swift1363164788Ylli i muzikës country Talyor Swift e ruan të kornizuar fotografinë e Kanye Westit duke ia shkatërruar skenën gjatë fjalimit të saj në ndarjen e çmimeve “MTV Video Music” në vitin 2009, si kujtim për rrugëtimin e saj drejt suksesit.

West ka kërkuar falje për shkatërrimin e natës dhe tani redaktorët e revistës “Vanity Fair” kanë thënë se 23 vjeçja ka një fotografi të atyre momenteve speciale.

Lajmi ishte lidhur me intervistën që ishte bërë në shtëpinë e Swiftit. Artikulli në detaje shpalos edhe disa gjëra unike që mban në shtëpi fituesja e çmimit “Grammy”.