Supermodelet si prostituta

fotoReklama promovuese e koleksionit vjeshtë-dimër 2013-14, ka ngjallur reagime të ashpra të grupeve feminist në Francë.
Supermodelet Cara Delevingne dhe Georgia Jagger, të veshura në Louis Vutton, shëtisin rrugëve të Parisit, ndërsa tregojnë pjesë shumë intime të trupit.
Grupi për të drejtat e grave “Femen” kanë thënë se edhe më herët është tentuar që përmes zhveshjes së tepërt të shiten veshje dhe alkool, por kjo është shumë keq.
Ndërkohë, një grup tjetër, këtë e ka vlerëzuar si gritje lartë e prostitucionit dhe shembull i keq, për vajzat e reja./LajmeOnline/