Superavionët e rinj të SHBA (Video)

7

Pentagoni ka vendosur të zbardhë një nga sekretet e tij ushtarake.

Ushtria amerikane ka publikuar një foto të një prototipi të ri avioni.

Ai ka ngjitje vertikale dhe ka një hapje krahësh të çuditshme.

Aeroplani nuk ka nevojë për pistë fluturimi për t’u ulur dhe ngritur.