Super-telefoni i Google-s, me kamerë 16MP

timthumbTashmë disa muaj flitet për telefonin në të cioin është duke punuar Google dhe me të cilin kjo kompani dëshiron të konkurroj me modelet më të fuqishme në treg si iPhone dhe Galaxy S.

Ky telefon do të dallohet me kamerën me rezolucion 16 MP si dhe një softuer revolucionar. Ky telefon do të ketë ekran 4.7 inç me rezolucion Full HD, do të ketë procesor me 4 bërthamë Tegra 4i, ndërsa përveç kamerës në fjalë, në pjesën e përparme do të ketë edhe kamerën 5MP me teknologjinë e cila përcjell shikimin e përdoruesit.